Rólam

17 éves korom óta foglalkozom a fotózással, ez főleg a főiskolás évek alatt vált szenvedélyemmé is. Két fotós iskola elvégzése után döntöttem úgy, hogy ezt a pályát választom, ebben látom a jövőm. Az iskolában szerencsém volt különböző stílusú, nemzetközileg elismert híres fotósoktól tanulnom, mint például: Szipál Márton, Szandelszky Béla (sajtófotós). 2015-ben csatlakoztam a BMK-Reflex fotóklubhoz. Workshopokra rendszeresen járok ahol a legújabb trendet vegyíthetem a saját stílusommal. Igyekszem arra figyelni, hogy képeim ne legyenek túlságosan modernek, inkább kicsit ez is az is. Az esküvő fotós szerep számomra egy állandó, pozitív kihívást jelent, amiben mindig találok valami újat, valami szerethetőt.

Ezért is tekintem ezt fő irányvonalamnak.


Judit & Zoli


"Kristóf, amellett hogy fantasztikus képeket készít,nagyon rugalmas,kedves,igazi humoros fotós,jó hangulatot teremtve “munka” közben.

 Örök hálánk az alázatos,kemény munkájáért és a csodás képekért!"

Lilla & Balázs


"Kristóf csodálatos, természetes képeket készített az esküvőnkről. Figyel az apró részletekre és megörökítette a nagy napunk legmeghatóbb pillanatait úgy, hogy észre sem vettük, megkímélt minket a klisés, beállított pózoktól. Szívből ajánlom mindenkinek, igazán szuper munkát végez."

Viki & Péter


“Eszméletlen szépek tényleg. Még nem értem a végére, és már most ámulok bámulok…Nyugodt szívvel ajánlunk majd minden ismerősnek… gyönyörűek lettek az albumok is.

Nah Peti hivott, hogy eszméletlen király a slide show és az effektet is nagyon eltaláltad, én pedig hiszek neki. Úgyhogy tényleg, örök hálánk Kistóf :) “

Kata & Robi


 “Végre sikerült jól végignéznünk a fotókat, a kis filmet, és megkapták a Szülők is az ajándékot :)).

Mindenkinek minden nagyon tetszett minden! Ámultak és gyönyörködtek! :)

Szeretnénk még egyszer megköszönni minden odafigyelést, törődést, amit Tőled kaptunk a Nagy napon és a kész munkákat is! Nagyon meg vagyunk elégedve! :) “