STANDARD CSOMAG

- 300 DB KÉP (LEGSZEBB KÉPEK EFFEKTEZVE, FEKETE-FEHÉR)
- NAGY FELBONTÁSBAN, VÍZJEL NÉLKÜL
- SZÍNKORRIGÁLT NAGYÍTÁSRA KÉSZ JPG FILE-OK, AHOL SZÜKSÉGES RETUSÁLVA
- ZENÉS SLIDESHOW VÁLOGATOTT KÉPEKBŐL (KB. 70DB)
- ONLINE WEBGALÉRIA
-- PENDRIVE


kérj ajánlatot

CLASSIC CSOMAG

- 500 DB KÉP (LEGSZEBB KÉPEK EFFEKTEZVE, FEKETE-FEHÉR)
- SZÍNKORRIGÁLT, NAGY FELBONTÁSBAN, AHOL SZÜKSÉGES RETUSÁLVA
- ONLINE WEBGALÉRIA A LEGSZEBB FOTÓKBÓL (KB.250 DB)
- ZENÉS SLIDESHOW
- PENDRIVE


kÉRJ AJÁNLATOT

PREMIUM CSOMAG

- 500 DB KÉP (LEGSZEBB KÉPEK EFFEKTEZVE, FEKETE-FEHÉR)
- SZÍNKORRIGÁLT, NAGY FELBONTÁSBAN, AHOL SZÜKSÉGES RETUSÁLVA
- ONLINE WEBGALÉRIA (KB.250 KÉP)
- ZENÉS SLIDESHOW
- PENDRIVE
- FINE ART FOTÓKÖNYV (20x27CM-ES, 25 OLDALAS)
-JEGYESFOTÓZÁS (20DB KÉP)


kérj ajánlatot

DELUX CSOMAG

- 2 FOTÓS
- 700 DB KÉP (LEGSZEBB KÉPEK EFFEKTEZVE, FEKETE-FEHÉR)
- SZÍNKORRIGÁLT, NAGY FELBONTÁSBAN, AHOL SZÜKSÉGES RETUSÁLVA
- ONLINE WEBGALÉRIA (KB. 300DB KÉP)
- PENDRIVE
- 3DB 20x27CM-ES 40 OLDALAS FINE ART FOTÓKÖNYV
- JEGYESFOTÓZÁS (KB.35DB KÉP)


kérj ajánlatot

Gyakori kérdések

Hogyan jellemeznéd stílusodat?

Egy történetként szeretném elmesélni életetek egyik legfontosabb eseményét. Célom az, hogy gyönyörű, természetes fotókat készítsek az esküvőtökről, amely minden olyan részletet és pillanatot tartalmaz, amely a napot különlegessé teszi. Hitelesen és feszengés mentesen szeretném dokumentálni a “Nagy Nap” eseményeit.

Milyen technikával dolgozol?

Professzionális digitális tükörreflexes Canon márkájú vázzal és cserélhető fix/zoom objektívekkel dolgozom. Filmes effekteket használok utómunkálataim során így a képek szép kontrasztot és mély színeket tartalmaznak ez által egy autentikus természetes képvilágot kapunk.

Hol vállalsz fotózást?

Az ország bármely területén, illetve az ország határain kívül is. Szívesen utazom bárhová, ilyenkor útiköltséget kell felszámolnom (budapesti telephelyemtől), de ezt külön tételként jelzem az árajánlatban!

Mennyi időt szánjunk a kreatív esküvői fotózásra?

Az utazási időt leszámítva a kreatív fotózásra érdemes 2-3 órát tervezni.

Van lehetőség arra hogy az esküvőtől eltérő napon legyen a kreatív fotózás?

Igen, sok előnye van, támogatom az ötletet. A kötetlenebb időpont megválasztása miatt a fényviszonyokkal is jobban tudunk játszani. Továbbá pihentebbek vagytok, valamint távolabbi helyszínek is szóba jöhetnek. Ennek díja az árajánlatomban fel van tüntetve.

Mennyi képet készítesz, az esküvő napján?

Egy egész napos esküvő során akár 1500 képet is szoktam készíteni, ezekből válogatom ki az általatok választott csomag alapján azt képmennyiséget amit utómunkával fogok ellátni és ami átadásra kerül. Ekkor a legfontosabb képeket szoktam besorolni, amik az egész nap hangulatát és eseményeit lefedik.

Átadott fotókat utómunkázod?

Igen, minden egyes átadott fotót egyesével dolgozom ki. Az utómunkálat során a képek kontraszt, fehéregyensúly, színkorrekció beállítást kapnak, ezenkívül a kreatív esküvői képeknél bőrlágyítást használok, figyelek rá, hogy ne legyen túl photosopolva fő a természetesség.

Milyen formátumban kapjuk meg az esküvői fotókat?

Az esküvői fotók víz jel nélkül nagy felbontásban, JPG formátumban pendrive-on és online galériában kerülnek átadásra.

Mikor kapjuk meg az esküvői fotókat?

Az esküvő után 6-9 hét szükséges a képek utólagos feldolgozására, ami a szerződésben vállalt határidő.

Hogyan történik a foglalás, mikortól vehetjük fixnek?

Levélváltásokat követően egy személyes találkozó során a szerződés aláírása után és a teljes díj 25%-ának kifizetésével válik foglalttá a dátum.

Nem Budapesten élünk. Hogyan beszélhetnénk meg az esküvői fotózás részleteit?

Amennyiben a személyes találkozó nem megoldható, skype-on tudjuk a megbeszélést lebonyolítani. Továbbiakban e-mailben küldöm el az esküvői fotózás szerződést, amit aláírva elektronikus úton vissza kell küldeni és a foglalás megtörténik.

Szükséges személyes találkozó?

Személyes találkozó során a kölcsönös szimpátiát fontosnak tartom a jó fotók elkészítéséhez A megbeszélés során alkalmunk nyílik kicsit jobban megismerni egymást, átbeszéljük a „Nagy Nap” eseményeit. Bemutatnám a fotózás menetét és minden egyéb szolgáltatást, lehetőséget felmérnénk.

Mennyibe kerül a fotózás?

A weboldalamon a kapcsolati menüpont alatt az űrlap kitöltésével vagy bármelyik megadott elérhetőségem útján kérhettek árajánlatot. Négyféle esküvői csomagot ajánlok nektek- így könnyebben ki tudjátok választani a számotokra megfelelőt. Van lehetőség hogy a csomagokat jobban személyre szabjuk.

Mi a fizetés menete?

Az esküvő időpontját a teljes díj 25%-val lehet lefoglalni a szerződés aláírásakor, az esküvő napján kérem az összeg 50% át, majd a képek átadásakor a maradék 25 %-ot.

Megőrzöd a képeket, van biztonsági másolatod?

Az átadott esküvői képeket 2 évig archiválom. Az esküvő utáni képfeldolgozó időszakban is több biztonsági mentéssel rendelkezem.

Használsz vakut?

Elsősorban a természetes és a helyszínen adott fényeket szeretem használni, ezáltal nem veszik el a mélységélesség és ez a képek színvilágának meghitt hangulatot ad. Az este folyamán a lagzin szoktam használni vakut.

Mire jó az online galéria?

A kész képeket feltöltöm egy weben keresztül elérhető képgalériába ami egy link továbbításával, elérhető lesz rokonok, barátok számára is.